BCNTEKART Diseño web | 10 ERRORS QUE NO HAS DE FER EN E-COMMERCE
Agencia especialistas en diseño web Barcelona, posicionamiento web SEO, hosting y seguridad web
diseño web,diseño web barcelona,posicionamiento web, posicionamiento web seo, seguridad web,diseño gráfico,imagen corporativa
17706
post-template-default,single,single-post,postid-17706,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

10 ERRORS QUE NO HAS DE FER EN E-COMMERCE

10-errores-e-commerce

09 Jul 10 ERRORS QUE NO HAS DE FER EN E-COMMERCE

Son molts els errors que es cometen a les botigues en línia, avui des Bcntekart us comentarem els 10 errors més importants que no cal cometre en botigues online i e-commerce:

 

1)No entendre que la pàgina principal de la teva web és per vendre i no només per a imatge 

La pàgina principal de la teva web (home) és un aparador, i la seva funció no és mostrar que bonica és la teva web sinó la de vendre. Cal intenta guiar els usuaris des d’un principi, heu de tenir clars els passos exactes que vols que els usuaris realitzin en arribar a la pàgina d’inici de la teva web e-commerce.

 

2)Creure que només has de dissenyar un cop

El treball no està fet en activar la botiga, has d’anar optimitzant en funció del feedback de vendes, les conversions i en la interacció dels ususaris. Redissenyant s’optimitza la web, ia conseqüència s’optimitzen les conversions de venda.

 

3)No tenir un pla per optimitzar la Botiga Online un cop llançada

No cal obsessionar en el trànsit, sinó en optimitzar les conversions, i per a això ha d’haver un pla d’optimització amb el que mes a mes es vagi pujant les vendes.

 

4)Esperar únicament al SEO

El tràfic de SEO no és immediat, sinó que triga.

És aconsellable diversificar el risc i no dependre només d’una font de trànsit, cal treballar en diverses.

 

5)No tenir un pla de Màrqueting i d’inversió per a arrencar la botiga

Un negoci d’E-Commerce és un negoci seriós, no és un hobby, i cal estar disposat a crear una botiga online en condicions, amb un disseny que vengui, un pla de màrqueting i una inversió en llançament.

Si no estàs disposat a crear una Botiga Online en condicions, amb un disseny que ven, un aspecte de Màrqueting i una inversió en el llançament, millor no ho facis.

 

6)No entendre que els textos són els comercials de la Botiga Online

Els textos són igual d’importants que tenir comercials en una botiga física. Venen la teva marca i venen els teus productes.

És aconsellable tenir un bon copy.

 

7)No tenir un pla per segmentar la base de dades

El negoci d’E-Commerce és a la llista d’emails; per tant, com millor és la segmentació de la base de dades, més vendes vas a generar. L’actiu més important d’una botiga online és la seva llista de compradors i de no compradors.

 

8)Crear molts passos en el procés de compra

De la mateixa manera que en un botiga física no posem obstacles perquè un client pugui arribar a caixa i pagar, en una botiga en línia tampoc, cal reduir els passos del procés de venda al màxim sinó les conversions de venda baixessin.

 

9)No treballar la marca al nom de la botiga

Pregunta’t: Per què sóc diferent? Quin és el meu valor diferencial?

I al tenir aquestes respostes clares tria el teu nom, i després el teu domini. No és bona idea limitar la nom a una paraula clau principal per SEO.

 

10)Primer ho petit

Les primeres apostes sempre han de ser petites, i comprovar així si funcionen o no, dit això, abans de llançar una web e-commerce amb milers referències, realitza una petita prova amb 10 referències.

No Comments

Post A Comment