BCNTEKART Diseño web | Emocions Catering & Events - BCNTEKART Diseño web
Agencia especialistas en diseño web Barcelona, posicionamiento web SEO, hosting y seguridad web
diseño web,diseño web barcelona,posicionamiento web, posicionamiento web seo, seguridad web,diseño gráfico,imagen corporativa
17671
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17671,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Emocions Catering & Events

Categoria
Diseño Gráfico, Diseño Web, responsive, web a medida, wordpress
Informació sobre el Projecte

El logotip de Emocions Catering & Events reflecteix el principal concepte i característica del negoci, convertint-se així en un disseny gràfic que cerca integrar l’estètica i la credibilitat de l’organització, juntament amb uns recursos tipogràfics que expressen sutilesa i elegància pròpia.

D’altra banda, el disseny gràfic de la targeta de vista estableixen com a màxims protagonistes els colors corporatius, sent una carta de presentació que té cura l’estètica i l’elegància, sense deixar de garantir la mateixa credibilitat i confiança.

La disposició de la informació resulta clara i pràctica per captar i atreure visites des de fora, amb la presència de les estacionalitats 2.0 així com la informació de contacte i els serveis de Emocions Catering & Events.

A nivell de disseny web Emocions Catering & Events incorpora una dinàmica web interactiva, funcional i amb una estructura molt clara dels continguts.

Un disseny web net i atractiu, mitjançant el qual es transmeten els valors i la identitat corporativa de l’organització. Així mateix garanteix una bona experiència per a l’usuari, mitjançant un format responsive i una estructura dels continguts lògica i adaptable a qualsevol format. Un disseny web que busca l’impacte visual, mitjançant la combinació d’elements interactius i la disposició de la informació de la manera més precisa.

Un projecte que pretén reflectir la identitat i valors de Emocions Catering & Events, una organització que té cura tota mena de detall per a la posada en escena de qualsevol tipus d’esdeveniment. L’experiència, la qualitat, la passió i la professionalitat són les màximes que posen en els seus serveis.