BCNTEKART Diseño web | Mímalos - BCNTEKART Diseño web
Agencia especialistas en diseño web Barcelona, posicionamiento web SEO, hosting y seguridad web
diseño web,diseño web barcelona,posicionamiento web, posicionamiento web seo, seguridad web,diseño gráfico,imagen corporativa
17669
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17669,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Mímalos

Date

March 02, 2015

Categoria
Diseño Gráfico, Diseño Web, responsive, tienda online, web a medida
Informació sobre el Projecte

Un disseny gràfic característic i singular és el que ofereix el logotip de Mímalos. Una recreació molt precisa i evident del negoci, que juga amb la part més estètica i desenfadada.

El disseny web està enfocat i pensat en les necessitats dels clients, segmentant -ni més assabentar al web corporatiu- els serveis que ofereix Mímalos. Així el client pot orientar-se més fàcilment, agilitzar la seva navegació i trobar el que desitja. Un cop dins s’ofereix una mateixa estructura web, on predomina el dinamisme, la interacció i l’impacte visual.

Permet una navegació ràpida i fàcil, dipositant tots els elements i continguts en una mateixa estructura, fomentant al mateix temps la seva presència entre les xarxes socials.

Així mateix s’aprecia una web de venda online (e-commerce) que busca facilitar l’abast dels clients amb tots els serveis i productes que ofereix Mímalos, sense perdre efectivitat, eficàcia i majors oportunitats de negoci. D’aquesta manera es presenta un disseny de web de venda online que permet el millor servei i experiència al client, sense renunciar a la confiança i seguretat.

En BCNTEKART la cura del disseny web és tan important com per Mímalos oferir la millor cura a les mascotes, per això t’ofereixen els millors productes en alimentació, joguines … així com qualsevol altre accessori per a la llar.