BCNTEKART Diseño web | Quilium - BCNTEKART Diseño web
Agencia especialistas en diseño web Barcelona, posicionamiento web SEO, hosting y seguridad web
diseño web,diseño web barcelona,posicionamiento web, posicionamiento web seo, seguridad web,diseño gráfico,imagen corporativa
17670
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17670,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Quilium

Date

December 18, 2014

Categoria
Diseño Gráfico, Diseño Web, responsive, wordpress
Informació sobre el Projecte

Logotip que inspira credibilitat i serietat amb l’acabat especial que dóna la confiança dels serveis que ofereix Quilium. Un disseny de logotip que integra l’atractiu, i el color corporatiu en una tipografia fresca i propera.

Uns valors que es plasmen a la targeta de visita mitjançant un disseny minimalista -però alhora pràctic-, que cuida l’estètica i disposa de tota la informació necessària.

A nivell de disseny gràfic, també s’implementen presentacions en díptics o altres mostres on es dipositen els elements corporatius de la forma més lògica i atractiva, a més de la informació de contacte.

Així mateix el disseny web compta amb un format molt resolutiu i pragmàtic, que busca la millor qualitat de navegació i interacció de l’usuari mitjançant un format responsive.

En Quilium podrà trobar una àmplia cartera d’immobles amb la més alta qualitat i el millor preu de mercat. Estaran al seu abast tot tipus d’habitatges, oficines, locals comercials i places d’aparcament.