BCNTEKART Diseño web | Relocand - BCNTEKART Diseño web
Agencia especialistas en diseño web Barcelona, posicionamiento web SEO, hosting y seguridad web
diseño web,diseño web barcelona,posicionamiento web, posicionamiento web seo, seguridad web,diseño gráfico,imagen corporativa
17667
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17667,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Relocand

Date

January 08, 2015

Categoria
Diseño Gráfico, Diseño Web, responsive, wordpress
Informació sobre el Projecte

Senzillesa, serietat i confiança. El logo de RelocAnd és un clar exemple dels logotips corporatius que projecten professionalitat mitjançant els recursos tipogràfics adequats. Així la seva màxima expressió de confiança es resumeix en el disseny d’un logotip que integra estètica, sutilesa i credibilitat. Uns caràcters que s’integren i prenen com a inspiració el blavós que veiem en el fons de les muntanyes andorranes. Una concepció que lliga molt bé amb el concepte empresarial de RelocAnd, ja que els seus serveis de Relocation busquen oferir la millor estada i experiència als expatriats andorrans.

De la mateixa manera, el disseny web incorpora la gamma cromàtica d’acord amb els colors corporatius, en una home que cerca la mateixa senzillesa i pragmatisme per a la navegació de l’usuari. Dominen la projecció d’imatges que plasmen el concepte empresarial, en un esquema totalment dinàmic. Buscant al final una uniformitat estètica entre els elements del disseny web i l’empresa.

Per garantir la màxima comoditat al target, el disseny web s’adapta a les característiques del mateix, oferint-li la possibilitat de configurar la pàgina web a l’idioma desitjat.