BCNTEKART Diseño web | Tot tipus de Serveis Web per la teva empresa
Agencia especialistas en diseño web Barcelona, posicionamiento web SEO, hosting y seguridad web
diseño web,diseño web barcelona,posicionamiento web, posicionamiento web seo, seguridad web,diseño gráfico,imagen corporativa
17518
page-template-default,page,page-id-17518,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Serveis

Els nostres
serveis

Som Especialistes en Serveis Internet

DISSENY WEB BARCELONA

Dissenyem i desenvolupem webs gestionables i responsives. Oferim solucions a mida, comerç online, gestors de contingut, portals i qualsevol lloc web que s'adapti a la seva idea o projecte.

DISSENY WEB DE QUALITAT »

MANTENIMENT I SEGURETAT

Els components informàtics que formen una web van rebent modificacions per incrementar la seva seguretat o corregir riscos. Oferim un manteniment tècnic de seguretat essencial per al seguiment i prevenció d'aquests riscos.

ESPECIALISTES EN SEGURETAT WEB »

POSICIONAMENT WEB SEO

Potenciem i optimitzem el teu web i els seus continguts per aspirar als llocs més alts de la pàgina de resultats de Google. Tenim experiència i vam demostrar rànquing de clients en sectors amb molta competència.

PRESSUPOST SEO »

SOCIAL MEDIA I COMUNICACIÓ

Disposem d'experts en Social Media que posem a la seva disposició perquè la seva empresa llueixi la millor aparença social possible a la xarxa. Tenim serveis exclusius, molt personalitzats i interessants en aquest àmbit.

EXPERTS EN SOCIAL MEDIA »

HOSTING / ALLOTJAMENT

El millor servei d'allotjament web que pots trobar. Els nostres servidors estan optimitzats pel nostre equip tècnic per sacrles el màxim rendiment. Us oferim el màxim ample de banda i millor servei al millor preu.

EL MILLOR HOSTING D'ESPANYA»

MÀRQUETING DIGITAL

Millorem la teva pàgina web creant continguts, sempre tenint en compte el posicionament que t'ajudarà a aconseguir millori llocs en els cercadors. Els nostres professionals gestionaran el contingut de la teva pàgina d'acord a les teves necessitats.

SERVEI DE MÀRQUETING ONLINE »

DISSENY GRÀFIC

Oferim un servei únic de disseny corporatiu amb el qual podràs trobar la teva identitat. Es tracta d'un servei de qualitat en el qual et farem diverses propostes perquè trobis el disseny que millor s'adapti a la teva personalitat ia la imatge del teu negoci.

UN LOGO ÚNIC COM LA TEVA EMPRESA »

BOTIGUES ONLINE

Dissenyem botigues en línia amigables i funcionals, estudiem el flux de navegació per poder incrementar les seves vendes i l'accés a tots els productes. Treballem amb plataformes específiques per al desenvolupament de botigues en línia com Prestashop i Magento.

DISSENY DE BOTIGUES VIRTUALS »

REGISTRE I GESTIÓ DE DOMINIS

Presentem la nostra tarifa per registre de qualsevol nom de domini lliure amb totes les extensions possibles. Vostè tria el nom i la (es) extensió (és) i nosaltres ens ocupem de tota la resta.

PREUS DOMINIS INTERNET »