BCNTEKART Diseño web | Especialistes en Disseny web Barcelona
Agencia especialistas en diseño web Barcelona, posicionamiento web SEO, hosting y seguridad web
diseño web,diseño web barcelona,posicionamiento web, posicionamiento web seo, seguridad web,diseño gráfico,imagen corporativa
17527
page-template-default,page,page-id-17527,page-child,parent-pageid-17518,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Disseny Web Barcelona

header-diseno-web-barcelona
Dissenyem i redissenyem teva web, optimitzant-la per tot tipus de dispositius

Som una agència de Barcelona especialistes en disseny web i posicionament web SEO.

Si necessites un disseny web per la teva web corporativa, per la teva botiga online o per al teu bloc, pots contactar amb nosaltres en línia, per telèfon, o directament a la nostra oficina de Barcelona.

Infografia-diseno-web-barcelona

Tipus de dissenys web

Sorry, no posts matched your criteria.

Sorry, no posts matched your criteria.

Disseny web a mida

Si vols que el web de la teva empresa sigui única, especial, prestant atenció a cada detall, volem ser els seus dissenyadors, ens encanta desenvolupar projectes des de zero, unint tecnologia i art per fer de la seva presència a internet alguna cosa més que una simple web. Disseny i maquetació 100% personalitzada, estudi d’usabilitat web i optimitzada per SEO, que compleixi amb totes les necessitats funcionals del client.

Disseny web Responsive

Cada web és i ha de ser diferent a totes les altres perquè el seu negoci tingui identitat pròpia i única. La seva presència a Internet és la nostra raó de ser. Li presentem a continuació una selecció de webs amb necessitats comuns que hem estandarditzat i tarifat per treballar amb la màxima transpariéncia possible. Naturalment si el seu projecte ho requereix li podem fer un pressupost a mida.

Sorry, no posts matched your criteria.

Sorry, no posts matched your criteria.

Web autogestionable wordpress

Aquest és el tipus de disseny web més comú que implementem, el que necessiten el 80% dels nostres clients, un web que presenti l’empresa, els seus serveis, faciliti el seu contacte, permeti publicar notícies. Aquestes webs són 100% gestionables per l’usuari. Un cop lliurada pot modificar qualsevol aspecte de la web; menús, fotos, seccions, continguts, etc. sent així totalment independent als tècnics. Formació inclosa.

Botiga online

Desenvolupem botigues de comerç en línia, totalment gestionables pel client. Ens destaquem per oferir productes amb gestions molt senzilles, àgils i intuïtives perquè el nostre client pugui concentrar-se en realitzar la seva activitat i no perdre temps innecessari gestionant el seu catàleg en línia. Integrem amb TPV de Servired, La Caixa, BBVA, Santander i de tots els bancs d’Espanya i Europa. També amb Paypal i altres solucions de pagament electrònic segons ho requereixi el client.

Sorry, no posts matched your criteria.

Sorry, no posts matched your criteria.

Redisseny web

Les pàgines web evolucionen a un ritme vertiginós i constant. És per això que moltes empreses decideixen apostar pel redisseny de les seves pàgines web ja sigui per actualitzar la seva imatge corporativa, diferents continguts, afegir noves funcionalitats o actualitzar el seu disseny.

En Bcntekart, som conscients, per això realitzem un estudi previ de la situació del mercat, a més d’un posicionament exhaust tant del client com de la competència.

Analitzem l’estratègia comunicativa de la pàgina actual, el codi de la pròpia pàgina, aplicant millores o redissenyar íntegrament la pàgina web. Finalment, vam realitzar un seguiment i manteniment exhaust de les noves pàgines web millorades.

Landing page

Es diu “Landing Page” a aquelles pàgines web que són destí d’un clic en una campanya de publicitat o màrqueting. Es fa perquè l’usuari no es dispersi i així amortitzar plenament aquesta campanya.

Serveis
Relacionats

  • MARKETING ONLINE

  • SOCIAL MEDIA

  • POSICIONAMENT WEB SEO

  • DISSENY GRÀFIC

Últimes Notícies
sobre Disseny Web