BCNTEKART Diseño web | Agència de Màrqueting Online a Barcelona
Agencia especialistas en diseño web Barcelona, posicionamiento web SEO, hosting y seguridad web
diseño web,diseño web barcelona,posicionamiento web, posicionamiento web seo, seguridad web,diseño gráfico,imagen corporativa
17528
page-template-default,page,page-id-17528,page-child,parent-pageid-17518,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Marketing online

header-marketing-online-barcelona
Treballem mà a mà amb tu per rendibilitzar al màxim el teu negoci

T’oferim serveis de màrqueting en línia perquè la teva empresa es diferenciï de la competència.

Utilitzem estratègies personalitzades per aconseguir els millors resultats per al teu producte i / o servei en el teu mercat objectiu.

Comptem amb un equip multidisciplinari que t’oferirà diferents tipus de serveis segons les necessitats de la teva web.

La nostra finalitat és treure el major partit al teu web corporatiu: arribar a una audiència més segmentada, oferir servei de posicionament web SEO, gestionar les teves campanyes Adwords, redactar i traduir els teus continguts, crear notícies personalitzades i copywriting, a més d’una gestió de xarxes socials , blocs i newsletters.

Servei de
Màrqueting Online

Infografia-marketing-online-barcelona
 • BLOG

  Gestionem i / o creem un blog d'empresa per ajudar-te amb el posicionament web SEO i per mantenir el teu negoci al dia, amb el nostre equip de redactors i community managers.

 • GOOGLE ADWORDS

  Creem i gestionem les teves campanyes de Google Adwords realitzant un estudi exhaustiu de les paraules clau dels teus anuncis i augmentant la qualitat dels mateixos per tal d'optimitzar els clicsk i augmentar la seva CTR.

 • SEO

  Optimitzem la teva web correctament per als motors de cerca. Analitzem la totalitat de les seves pàgines identificant les paraules clau més adequades i efectives per a la teva web. Optimitzem els factors Onpage i Offpage, analitzant i optimitzant des del disseny web, el codi, el contingut, la velocitat del lloc, etc., fins al linkbuilding (enllaços de qualitat que enllacin al teu web).

 • TRADUCCIÓ

  Oferim un servei de traducció de contingut web i notícies que abasta diferents idiomes que t'ajudaran a tenir una presència més local ia guanyar posicionament SEO. De la mateixa manera, tindràs la possibilitat d'arribar a un mercat objectiu major.

 • SOCIAL MEDIA

  Gestionem les teves xarxes socials publicant notícies rellevants i gestionant la teva comunitat d'acord amb la teva estratègia comercial i SEO. Creem les xarxes socials necessàries per al teu negoci per tal d'arribar a un públic objectiu més gran. Creem i gestionem un canal de comunicació entre el teu negoci i els teus clients actuals i potencials.

 • REDACCIÓ DE NOTÍCIES I CONTINGUT

  Elaborem textos descriptius per a la teva web, originals i únics, pensats per aconseguir un bon posicionament i aportar un valor afegit a l'usuari. Redactem notícies de qualitat, originals i úniques, de la temàtica que més afavoreixi el posicionament del teu web per mantenir al dia el teu negoci. Tindràs a un comunicador / redactor professional involucrat en el teu projecte.

 • NEWSLETTER

  Creem i gestionem els teus Newsletters per augmentar les conversions, millorant així la fidelització dels teus clients per generar relacions duradores i d'interès.

Serveis
Relacionats

 • SEO

 • SOCIAL MEDIA

 • DISSENY WEB

 • DISSENY GRÀFIC

Últimes Notícies
sobre Màrqueting Online